Prikaz trosenja gnoja in ogled kondenzacijskih sušilnic za seno

Vas zanima kako deluje bočni trosilec? pridite v soboto na kmetijo Pr’Demšarji in si oglejte demonstracijo trosenja gnoja. Demonstracija se bo pričela ob 14:00. Najprej bomo predstavili bočni trosilec, zatem pa prikazali njegovo delovanje.
Ob 15:00 sledi predstavitev kondenzacijskih sušilnic za sušenje bal in razsutega sena.

Pridite in se prepričajte na lastne oči.

Naslov predstavitve:

Janez Benedičič
Martinj Vrh 24
4228 Železniki

Opis poti:

Iz smeri Škofja Loka:

V Škofji Loki zavijete za smer Železniki (Selška dolina). Pot nadaljujete skozi Železnike proti smeri Zali Log. Cca. 4km iz Železnikov na označenem odcepu zavijete levo za smer Martinj Vrh. Nato nadaljujete po cesti do prvega odcepa (cca. 2 km od odcepa) z označevalnimi tablami, kjer zavijete desno za smer ŠOLA, nato čez cca 1,5 km na drugem odcepu zavijete levo in po 500 metrih prispete do kmetije Pr´Demšarji.

Iz smeri Cerkno:

Iz cerkna greste v smeri smučišča Cerkno – vasi Davča in se na smučišču spustite v Selško dolino. Ko prispete do ceste, ki vodi iz Železnikom proti Zalemu Logu zavijete v smeri Železnikov. Čez 1 km na prvem odcepu zavijete desno za smer Martinj Vrh. Nato nadaljujete po cesti do prvega odcepa (cca. 2 km od odcepa) z označevalnimi tablami, kjer zavijete desno za smer ŠOLA, nato čez cca 1,5 km na drugem odcepu zavijete levo in po 500 metrih prispete do kmetije Pr´Demšarji.

Predstavitev bo potekala v vsakem vremenu

Komentarji so onemogočeni.