Mlekomat

<html>
<head>

<meta name=”google-site-verification” content=”vqM9ywQfKlwDai7lKHWsH0yitqAvFxdkljRsdAovGqs” />

<title>My title</title>
</head>
<body>
page contents
</body>
</html>

Razvili smo, izdelujemo in prodajamo mlekomat nove generacije.

Proizvodnja in prodaja tečeta. V sklopu s sušilnimi sistemi vam lahko vzpostavimo linijo od travnika do kakovostnega mleka, ki ga prodajate na lastnem prodajnem mestu za pošteno ceno.
Sušilni sistemi in slovenski mlekomat: bl-heutrocknung.eu

KAJ JE INOVATIVNEGA

 • Sistem za daljinski nadzor mlekomata preko interneta.
 • Sistem za analizo porabe in nakupov po strankah.
 • Sistem omogoča močan marketinški pristop do kupcev.
 • Denarna sredstva se ne shranjujejo na ključku temveč v sistemu glede na ID ključka. Tako lahko ključek tudi izgubite, upravitelj ga onemogoči, denarja kupec ne izgubi.

Načeloma pa velja:
MLEKOMAT JE AVTOMAT ZA PRODAJO SUROVEGA MLEKA

Avtomat upošteva sledeče standarde, pravila in direktive:

 • Direktiva 98/37/EC
 • direktiva EMC 2004/108/EC
 • Direktiva LVD 2006/95/EC
 • Standard ES No. 852/2004 and 853/2004MLEKOMAT je sestavljen iz modula za shranjevanje mleka, modula za plačevanje ter modula za steklenice in plastenke.

MODUL ZA SHRANJEVANJE MLEKA

Mleko je shranjeno v hladilni omari pri temperaturi do 4°C. Znotraj hladilne omare je črpalka za mleko, izmenljive posode z mlekom in posoda z vodo za čiščenje točilne komore. Ponujamo možnost več velikosti posod. Od 60 litrov do 150 litrov. Polnenje mlekomata je enostavno. Izmenjajo se posode ter enkrat dnevno očisti točilni sistem. Če se mleko v 26-ih urah ne zamenja se prodaja avtomatsko ustavi.
Točilna komora je primerna za manjše steklenice, kot tudi za kanglice do velikosti 5 litrov. Mleko se toči skoraj brez penjenja. Po vsakem nakupu se točilna komora samodejno opere.

PLAČILNI MODUL

Razvili smo za mlekomate prilagojen nakupni in plačilni sistem, ki se upravlja preko zaslona na dotik. Primeren je tako za otroke kot tudi starejše, saj ima velike gumbe za izbiro ter velikost besedila in navodil primerno tudi za slabovidne. Sistem kupca vodi od izbire, preko plačila do točenja mleka. Plačevanje je možno s kovanci, bankovci in plačilnimi ključki. Plačevanje s plačilnimi ključki nudi veliko možnosti, kot so posebne cene, nagrajevanje najboljših kupcev, prenos denarja iz enega na drug ključek… Sistem omogoča kmetu, da ima stalen vplogled v statistiko in delovanje mlekomata. Statistični podatki zajemajo nakupe glede na dan, ure, dneve, vrednosti nakupov, vrednosti nakupov na ključ in na gotovino, vrednosti nakupov za posamezni ključ…

Modul za plačevanje je zgrajen tako, da omogoča priklop dodatnih prodajnih avtomatov v primeru širjenja prodajne točke.

MODUL ZA EMBALAŽO

Vsak mlekomat ima lahko prigrajen tudi modul za embalažo. Vsebuje lahko dve različni vrsti embalaže plastenke in steklenice.

NAKUP MLEKA

 1. Izberete izdelek (mleko)
 2. Izberete količino (v primeru mleka količino v litrih)
 3. Izberete embalažo (steklenice, plastenke ali pa imate lastno embalažo)
 4. Plačate
 5. Prevzamete izdelke (mleko se natoči v embalažo)

Celoten postopek poteka na monitorju na dotik. Program vas lepo vodi po korakih in je zelo enostaven za uporabo.